La Unió Esportiva Olot serà l’encarregada del pregó de les Festes del Tura 2021

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot: “Per nosaltres és un honor i és un honor tant pels nostres aficionats com pels socis, els jugadors i és un honor per totes les persones que tenim alguna responsabilitat, des del primer fins l’últim, de tirar endavant el club.”


La Unió Esportiva Olot, coincidit amb el centenari del club, serà l’encarregada de fer el pregó de Festes del Tura d’enguany. Aquest dijous, el consistori ha traslladat l’encàrrec al president de la Unió Esportiva Olot, Joan Agustí, així com a diverses personalitats del club com Alba Prat, jugadora des del 2017 i Abel Solé i Pep Solés, president dels ex jugadors de la UEO i tots dos exjugadors i membres de la Comissió del Centenari.

Pep Berga, alcalde d’Olot: “És la primera entitat esportiva de la ciutat, o fins i tot de la comarca, que compleix un aniversari tant important com un centenari. Però no és només per això, sinó per tots els valors que la Unió Esportiva Olot defensa, els valors amb què treballen i practiquen l’esport. De fet, és habitual que quan parles amb directius de la UEO, et parlin més del valors que acompanyen al club que no pas dels resultats esportius.”

Joan Agustí, president de la Unió Esportiva Olot: “Ens agradaria que fos un pregó que, a part de l’alegria i la festa, també reflectís una mica el nostre futbol social sostenible, el nostre camí per arribar a que un altre tipus de futbol sigui possible. I que al sentir-ho totes les persones que estan o han estat al club, s’hi sentin representats, des del primer soci del club fins al nen més petit que aquest any hagi considerat dipositar la seva il·lusió futbolística a la samarreta de l’Olot.”

Pel que fa al format, des del consistori treballen perquè sigui possible un pregó com és habitual.

Agustí Arbós, regidor de festes Aj.Olot: “Estem treballant amb la intenció de poder-ho fer com és habitual al balcó de l’ajuntament, però estem en procés de veure com podem materialitzar-ho i trobar un model que ens encaixi amb la realitat de la COVID-19 que tenim ara.”

Així doncs, la Unió Esportiva Olot agafarà el relleu dels més de 50 pregoners i pregoneres que ha tingut la ciutat d’Olot en els últims 55 anys. El pregó serà el 4 de setembre a les 9 del vespre.

x