Riures i grans aplaudiments a la primera de les Nits de Circ de Besalú

Les Nits de Circ s’han estrenat amb molt bona rebuda. El públic ha rigut, aplaudit, s’ha sorprès i fins i tot, emocionat amb els espectacles. Un total de 23 artistes de 8 països que han fet que la primera de les deu actuacions de les Nits de Circ hagi estat tot un èxit.


Maria Riera: “M’ha semblat espectacular. No m’ho esperava que fos de tan gran. I estic molt contenta perquè mai havia vist res de tan gran dimensió a Besalú.”

Circus Arts Foundation innova amb aquesta proposta de producció de circ internacional a cel obert que permet veure els artistes sota les estrelles.L’espectacle s’ubica als Jardins del Molí, al costat de la riba del Fluvià a Besalú.Tant grans com petits han pogut gaudir de l’espectacle tan esperat després de tants mesos de restriccions.

Carles Antoné: “Tenim dues mainades que els agrada molt el circ. Nosaltres som de Lladó i ens quedava molt a prop Besalú. Ja hi volíem anar l’any passat a Figueres, i l’altre any volíem anar a Girona. Però no vam tenir ocasió i hem aprofitat aquesta vegada per poder venir aquí a Besalú.”

Un total de 9.000 entrades que permetran veure l’espectacle quatre nits a Besalú i sis a Roses.