La Unió Esportiva Olot recupera el partit amistós contra el Cornellà aquest diumenge

La Unió Esportiva Olot recupera aquest diumenge el duel que l’enfronta al Cornellà en un amistós que es va haver de suspendre dissabte passat per casos de Covid a la plantilla.


Albert Carbó tindrà les baixes dels jugadors confinats, però comptarà amb la resta de la plantilla, que ja ha entrenat de manera normal durant la setmana, a excepció de Carles Mas, lesionat en el primer amistós contra el Barça B. El club ha anunciat el preu de les entrades al partit, que es jugarà a les sis de la tarda a l’Estadi. El socis, de fet, no pagaran. Per a la resta, la graderia general tindrà un cost de 8 euros, mentre que a la tribuna en costarà 20. Hi ha descomptes segons les edats. Serà el primer partit de pretemporada a l’Estadi.

x