OGL Meetings llança una campanya promocional per reactivar el turisme de reunions

Des del 2015 Olot forma part d’OGL Meetings, una aliança creada amb l’objectiu de promocionar el turisme de reunions a les comarques gironines i, principalment a la Garrotxa, Girona ciutat i Lloret de Mar.


Núria Valverde, tècnica turisme Aj.Olot: “Érem tres territoris completament complementaris, no ens fèiem la competència en res i en canvi podíem oferir als organitzadors d’esdeveniments fer un recorregut per la muntanya, la ciutat i el mar.”

Ara, amb l’objectiu de potenciar i difondre el territori i els seus atractius en un moment en el que el sector del turisme de reunions ha estat molt aturat, l’entitat llança una campanya a xarxes socials per mostrar les possibilitats i característiques d’aquestes zones pel que fa a l’organització de nous esdeveniments.

Núria Valverde, tècnica turisme Aj.Olot: “Estem fent una campanya que ens ajuda a visualitzar que els tres territoris som segurs, on els organitzadors d’esdeveniments poden estar tranquils, poden confiar que e duen a terme totes les mesures sanitàries. Som segurs i tenim uns empresaris que estan treballant per la seguretat dels seus clients i els municipis estan fent una tasca gegant a nivell públic perquè la promoció sigui el més acurada possible.”

En aquest sentit, OGL Meetings ofereix espais, allotjaments, restaurants i activitats d’oci seguint totes les normatives de prevenció i contenció de l’expansió de la COVID-19, vetllant en tot moment per la seguretat de les persones que visiten aquests tres territoris. La nova campanya, adreçada a visitants d’arreu de Catalunya, Espanya i internacionals fa especial èmfasi en les capacitats, instal·lacions i possibilitats que proporcionen aquests territoris alhora que presenta els diferents empresaris, establiments i membres de l’aliança.

 

x