Nan Oliveras i Coralí Jou s’emporten la 29a Cursa Popular de les Festes de Sant Roc

En plena onada de calor, les Fonts de Sant Roc s’han convertit aquest matí i després de dos anys en el punt de sortida de la tradicional Cursa Popular de les Festes de Sant Roc. Nan Oliveras s’ha emportat la primera posició en una jornada en què no ha aconseguit baixar dels 20 minuts: 21 minuts i 34 segons pel triatleta. En categoria femenina, la medalla d’or l’ha recollit Coralí Jou, amb un temps de 26 minuts i 55 segons.


Coralí Jou, guanyadora: Se m’ha fet molt curta. L’any passat em va costar una mica més.

Nan Oliveras, guanyador: La veritat és que hem sortit tots junts. Ha sigut molt divertit fer els primers tres quilòmetres tots junts.

Un centenar de persones han participat en la 29a edició de la cursa en un recorregut de set quilòmetres. L’Associació de Veïns del barri, organitzadora de l’activitat conjuntament amb el Consell Comarcal, va voler destacar la participació, que ha sigut, per cert, gairebé el doble de la de fa dues edicions.

Rosa Ramos, membre de l’Associació de Veïns: Ha anat molt bé. S’han recuperat les xifres d’abans de la pandèmia. Hem de fer una tornada a la normalitat.

Per recuperar forces, taronges, plàtans i força, força aigua.