Els Hostalets d’en Bas i Tortellà celebren una Festa Major marcada per la calor

Els Hostalets d’en Bas i Tortellà, dos municipis que aquest cap de setmana han viscut la seva Festa Major. Una Festa Major marcada per la calor i actes molt diversos. Als Hostalets va començar la festa divendres amb una caminada nocturna. Dissabte van tenir lloc bona part dels actes. Un dels més destacats, de fet, va ser el torneig d’apunta i llença al costat del Local Social. El sopar popular i la missa tampoc van faltar.


Janina Mayà, membre de la Comissió de Festes: Aquest any les mesures no són tant restrictives com l’any passat i ha sigut més fàcil organitzar activitats.

I a Tortellà, una plaça Mercat plena va veure actuar el grup Rock per Xics en una tarda molt alegre. Aquest va ser un dels pobles que l’any passat no va voler renunciar a la celebració tot i la pandèmia i enguany la festivitat no ha sigut tan reduïda. Els concerts han sigut les activitats més remarcables. Durant el cap de setmana també hi han actuat Joan Garriga, Marta Rius i la Giorquestra.

Ismael Berenjena, cantant de Rock per Xics: És un ambient de festa major. Ens agrada moltíssim. Emplenar les places del poble i portar el rock and roll a les famílies.

Sembla que de mica en mica i, amb molta precaució, es va tornant a poc a poc a la normalitat.