Les Brigades Joves tornen a deixar empremta a Sant Joan les Fonts aquest estiu

Aquest mural és un dels resultats de les actuacions de les brigades joves de Sant Joan les Fonts durant el mes de juliol de 2021. Les altres dues feines fetes per aquest grup durant aquests dies són les de pintar la tanca de l’escola, que ja estava molt deteriorada, i la de dissenyar el nou espai jove del municipi. Unes tasques que deixen petjada al poble i satisfacció a l’Ajuntament.


Estel Batlle, regidor de Turisme, Medi Ambient i Joventut Aj. Sant Joan les Fonts: “Estem molt contents de la feina feta pels joves. Hi ha hagut molt bona actitud per part d’ells i com a compensació han gaudit d’un dia  i platja i un altre Humor Amarillo”.

13 joves han estat els participants en la iniciativa, que cada any funciona d’allò més bé perquè ells s’impliquin amb el seu municipi i, a canvi, el poble rebi actuacions que necessita.

x