El barri del Pla de Dalt d’Olot tindrà més presència policial les nits dels caps de setmana

A partir del pròxim cap de setmana s’incrementarà la presència de Policia Municipal d’Olot al barri del Pla de Dalt.  S’ha aprovat després que als darrers dies hagin arribat queixes dels veïns remarcant que a les nits hi ha cotxes que circulen a gran velocitat.


Els veïns remarquen que han observat que a la carretera de Riudaura, la via d’accés a la ciutat que connecta amb la Pinya (la Vall d’en Bas) i Riudaura, han observat derrapatges. També, des de diferents barris de la població d’Olot fa dies que informen que observen un accés de velocitat en l’avinguda de Santa Coloma i a l’avinguda Sant Jordi.

El malestar s’ha fet públic a través de les xarxes socials, on s’informa que aquest fet fa temps que es produeix. No obstant això, des de fonts municipals, han matisat que les queixes que els han arribat han estat sols un cap de setmana puntual i que no tenen constància que els fets es produeixin de manera habitual.

Des de l’Ajuntament busquen actuar ràpidament i per això a partir d’aquest cap de setmana els efectius de mossos que controlen la ciutat de nit seran en major nombre al barri del Pla de Dalt. L’objectiu és que aquests fets no es tornin a repetir i sobretot, evitar possibles accidents.

x