El CPA Olot confirma la seva participació al mundial de Paraguai d’aquest octubre

El Club Patinatge Artístic Olot ha confirmat que participarà al campionat del món de grups de xou grans a Paraguai del mes d’octubre. Les patinadores hi ha votat a favor i les seves famílies, majoritàriament, també.


Josep Sagués, president CPA Olot: Les patinadores totes han votat que sí, en tenen ganes. I hi ha hagut algun pare que per motius obvis i respectables, no ha volgut que hi participin. Però la decisió està més que recolzada.

A banda del cost que suposa creuar l’Atlàntic i l’estada allà una altra de les preocupacions que tenia l’equip, el club i les seves famílies era la situació pandèmia. Pel que fa protocols, es mostren tranquils per tal de poder anar de l’hotel al pavelló en grup bombolla i evitar així problemes amb el coronavirus.

Josep Sagués, president CPA Olot: Ens hem sorprès molt. Pensàvem que d’alguna manera podria ser un descontrol i tot el contrari. Per part dels organitzadors, hem vist que ho tenen preparat i ens han donat seguretat i confiança, pel que fa a protocols anti COVID.

Des d’avui, comença el compte enrere, per trobar el màxim de finançament possible.

Josep Sagués, president CPA Olot: Comença una cursa contra rellotge per saber el que ens costarà. No serà molt i molt car, però tampoc barat. Reduirem el màxim els dies de desplaçament, set dies per acostumar-nos i adaptar-nos i als pocs vols que hi ha. No és nou això que ens ha passat per nosaltres, haurem de comptar amb les ajudes dels que ens ajuden sempre. Veurem si hi ha disponibilitat per part de la ciutat i des d’aquí vull agrair a alcaldes que va ser el que ens va animar a anar-hi. I també les empreses que sempre ens han ajudat. I si no arribem, les famílies i el club el que pugui aportar… Com hem fet sempre.