Els nens i nenes de l’escola Castanyer de Sant Joan han dissenyat tríptics turístics per difondre els atractius del poble

Una nova mirada sobre el patrimoni natural i cultural del poble. Aquest és l’objectiu d’aquests tríptics. Ja es poden consultar i han estat pensats tant pels habitants de Sant Joan com pels visitants de fora. Els documents inclouen dues rutes i un joc i han servit perquè els i les alumnes entrin en contacte amb el món del disseny gràfic, millorin la redacció i coneguin amb més detall els indrets del seu municipi.


Estel Batlle, regidora de Joventut de l’Ajuntament de Sant Joan les Fonts: “L’objectiu principal d’aquest projecte era que els nens i nenes de l’escola Castanyer segueixin coneixent el seu patrimoni, ja que això ajudarà a estimar-lo i a preservar-lo”.

Conèixer, crear, proposar, consensuar i compartir. El resultat final d’una activitat que ha servit per conèixer els valors del poble, buscar informació, fer-se preguntes, i redactar-ho de manera entenedora.

 

x