Jordi Garcia, entrenador CH Olot: “Conec el 60% de l’equip i em fa molta il·lusió portar un equip d’OK Lliga Plata. La decisió va ser fàcil”

Jordi Garcia va rebre la proposta del Club Hoquei Olot fa poc menys d’un mes, i la bona sintonia d’ell amb Aniol Mangas, jugador de l’equip i director esportiu, va fer l’entesa molt fàcil. El nou tècnic debutarà a Plata però coneix l’equip i arriba amb unes ganes immenses de començar.


Jordi Garcia, entrenador CH Olot: “Conec el 60% de l’equip. Em fa molta il·lusió portar un equip d’OK Lliga Plata. Vaig rebre la proposta i va ser una decisió fàcil”.

El perfil de Jordi Garcia encaixa perfectament en la filosofia del l’Hoquei Olot. Ni el club vol incorporacions ni el tècnic pretenia fer-ne. Confien en el bloc i en la força que dona sentir els colors i l’escut.

Jordi Garcia, entrenador CH Olot: “Són un equip de casa, porten el club a dins. Estan tots renovats i jo encantat. No venia amb la idea de fer fitxatges. Venen nanos de la base que pugen fort i endavant amb el que tenim”.

Ambició, competitivitat i ganes de debutar. Jordi Garcia i l’Hoquei Olot aterraran a la segona categoria de l’hoquei estatal amb poca experiència però amb més ganes que ningú, i volen gaudir de la temporada, sigui el grup que sigui on els toqui competir.

 

L’equip va començar aquest dilluns la pretemporada

L’Hoquei Olot aquest dilluns va iniciar els entrenaments i la pretemporada. Una pretemproada que inclourà, també, competició, i és que l’equip disputarà la nova Lliga Catalana Plata impulsada per la Federació Catalan de Patinatge, amb diversos dels equips que es trobaran durant la temporada a l’OK Lliga Plata estatal. La competició començarà el 19 de setembre en format lligueta amb grups petits. L’Olot està al grup tres amb el Vendrell, el Sant Cugat i Barça B. Els primers de cada grup accediran a les semifinals de 2 d’octubre, la final serà el 3 del mateix mes. Tot i que serà una competició enganyosa depenent dels pics de forma en què arribin els equips, serà una bona oportunitat de calibrar els rivals que es trobaran durant el curs.

Jordi Garcia, entrenador CH Olot: Jo crec que serà més per sumar minuts d’entrenaments mitjançant la competició. Sí que un cop a la pista voldràs guanyar, però jo el que vull és que arribin a punt físicament per l’inici de la temporada.

 

El club segueix treballant per sumar esforços econòmics

D’altra banda, el club segueix sumant esforços, econòmicament, en una temporada que implicarà més desplaçament i més despesa. Segons el club, de moment, estan rebent el suport d’algunes empreses i animen a moltes més a sumar-se al projecte de l’Hoquei Olot.

Jordi Gironès, membre junta CH Olot: A nivell econòmic és un salt important pel club, s’estan treballant per aconseguir ajuda econòmica per empreses de la zona, estem molt contents del que ens estan ajudant i nosaltres fem una crida a sumar-se al nostre projecte i dur la imatge d’Olot arreu d’Espanya.