La UE Olot continua pendent de la fractura de crani de Carles Mas

La Unió Esportiva Olot continua amb els seus partits de pretemporada, el d’aquest diumenge amb victòria contra el Cornellà, equip de la Primera Federació. L’equip, però, s’aproxima al final d’aquesta pretemproada sense una de les peces claus a la defensa: Carles Mas, que es va lesionar en el primer amistós, contra el Barça B després de rebre un fort cop al cara. L’equip està a menys de tres setmanes de començar la lliga.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: Estem a l’espera de les darreres proves, per saber el temps de baixa que ens espera. Ell es troba millor, es troba bé i amb ganes de posar-se a treballar. Però seguim les pautes del doctor perquè és una fractura al crani i se li ha de tenir respecte a la lesió. En Carles no vol perdre la forma, vol tornar amb el grup quan abans millor i ajudar al camp.

x