Zaka: “Estic molt il·lusionat i súper feliç, els meus pares m’ho han notat. Estic molt motivat per començar”

La Unió Esportiva Olot ha presentat aquest migdia a Zaka El Idrissi. El davanter de 20 anys, ja feia dies que estava de prova a l’equip d’Albert Carbó i el diumenge passat, fins i tot, ja va marcar en el partit contra el Cornellà. Té 20 anys i també assegura adaptar-se bé jugant d’extrem. És un jugador amb passat al club i és que va jugar a la categoria cadet.  Després va passar pel juvenil del Girona FC, abans de fitxar pel Nàstic. L’any passat va jugar a la Pobla de Mafumet a Tercera Divisió. Zaka es mostrava més que feliç i satisfet després de saber que el club l’incorpora.


Zaka El Idrissi, jugador UE Olot: Estic molt il·lusionat, és un orgull formar part d’aquest grup i d’aquest club, l’equip m’ha rebut molt bé i m’ha anat bé per agafar confiança i l’entrenador també, que ja el coneixia una mica i m’han parlat molt bé d’ell, i és el que m’ha motivat més. Estic súper feliç, els meus pares m’ho han notat, la temporada passada no vaig tenir gaire bon any i estic molt motivat per començar.