Sant Jaume de Llierca habilita un espai d’aparcament de zona verda a un tram del carrer Major

Des de fa unes setmanes Sant Jaume de Llierca ha posat en funcionament una zona verda d’aparcament al municipi,concretament a la part central del carrer major. Després d’algunes reunions amb els botiguers del poble, es va arribar a la conclusió que molta gent deixava el cotxe estacionat molta estona i dificultava a aquelles persones que s’aturaven un moment a fer la compra a algun dels comerços o al bar.


Xevi Reixach, regidor promoció econòmica i comerç Aj. Sant Jaume de Llierca: “Hem implantat una zona verda i hem repartit un rellotges horaris a la gent, hi poden estar 1h i mitja, perquè s vagin rellevant els cotxes estacionat. Ve d’una demanada del comerç, ho hem provat i la veritat és que estem contents, perquè quan vas a comprar realment trobes lloc per aparcar un moment”.

Amb l’objectiu d’agilitzar la rotació de vehicles en aquesta zona d’aparcaments, en el qual hi caben una quinzena de cotxes, la nova regulació obliga als usuaris a col·locar obligatòriament un rellotge que es reparteix als comerços del poble, a l’Espai al Fil o a l’ajuntament. La zona és marcada amb unes línies verdes i la mesura afecta tots els dies de la setmana de 8 del matí a 8 del vespre. En cas que no es compleixi el conductor pot ser multat.

Paral·lelament el consistori continua  en negociacions per adquirir dos terrenys del centre del municipi per fer-hi un aparcament i acabar, així, amb els problemes d’estacionament al poble.

x