‘Karris’ exposa a la mostra d’art contemporani ‘Les Papillons’ a França

‘Picasso et moi’. Aquest és el títol de l’obra amb la que l’artista olotí Antoni Carrera, Karris, participa aquest mes d’agost a la 13a edició de la mostra d’art contemporani ‘Les papillons’ a Carpentràs, França. Una de les exposicions d’art a l’aire lliure més importants del país. En aquesta edició, hi han participat prop de 300 artistes d’arreu del món.


Antoni Carrera ‘Karris’, artista: “Les obres estan exposades als carrers de la ciutat, i van d’un costat a l’altre. És com una gallarda de festa major. Això fa que la gent que visita la ciutat, participi també d’aquest festival artístic.”

L’obra de Carrera, situada a la plaça del teatre de Carpentràs, just davant de l’Oficina de Turisme, representa una fusió picassiana d’art conceptual entre Catalunya i el país veí.

Antoni Carrera ‘Karris’, artista: “Jo vaig enviar una obra on vaig voler treballar Picasso. Em sento molt picassià. Amb les seves arrels franceses i les meves catalanes, he intentat fer una fusió entre la Barcelona que va viure ell i la França actual. L’he titular ‘Picasso et moi’, és a dir, Picasso i jo. Vaig voler fer una obra perquè fos vista. Estic molt content per la ubicació de l’obra, perquè la veu molta gent. És una obra que es fa veure, és un Picasso molt verd.”

A finals de setembre, juntament amb Antoni Carbonell i l’Ajuntament de Castellfollit de la Roca, s’està treballant en un projecte on s’hi podrà trobar art visual, digital, dansa i l’art conceptual i surrealista de Karris. De cares al proper mes de febrer, hi ha prevista una exposició a la casa de la Generalitat de Perpinyà.

x