L’Ajuntament d’Olot fa una crida al voluntariat per Festes del Tura

Un any més, els olotins i olotines que els interessi poden viure les Festes del Tura des d’una altra perspectiva.  Es tracta de l’oportunitat de formar part de les festes des de dins, en l’organització. La Comissió de Festes ofereix aquesta opció des del 2016 i en  els últims anys una dotzena de persones s’han apuntat com a voluntaris i voluntàries. Enguany en són ja una vintena.


Agustí Arbós, regidor de Festes del Tura: “Per tant és molt d’agrair que hi hagi aquesta bona recepció de la gent i que cada any hi hagi voluntaris que s’hi vulguin sumar. I paral·lelament donar les gràcies a la Comissió de Festes.”

Alguns dels actes en què es pot col·laborar voluntàriament  enguany són
la Ballada de Gegants a la Plaça Major, el Concert d’Havaneres a la Plaça Major o els concerts que s’han previst al Parc Nou i a la Plaça de Braus.

Agustí Arbós, regidor de Festes del Tura: “Hem tornat a fer aquesta crida en la cerca de voluntaris amb una molt bona resposta, tenim gairebé una vintena de voluntaris avui que ja estan disposats a treballat. I a més a més, a fer-ho amb molta disponibilitat perquè cobrim una cinquantena d’actes amb voluntaris. Per tant és molt positiu i estem molt agraïts de tota la gent que fa un pas endavant i aposta per viure les Festes del Tura des d’un altre punt de vista.”

Per tal d’apuntar-se només cal ser major de 18 anys i apuntar-se a través d’un  formulari que trobareu a la web de l’Ajuntament. Per més informació podeu consultar el correu electrònic entitatsgarrotxa@casg.cat o els telèfons 972 26 66 44 i 682 40 43 96.

x