EL CTT Olot tindrà un equip més a categoria estatal la temporada que ve

El Club Tennis Taula Olot ja té definits els equips per a la propera temporada. Enguany seran quatre enlloc de tres a categoria estatal. La principal novetat, és la incorporació d’un equip de Segona, que servirà perquè els jugadors Arashber Singh i Roman Natyna juguin partits de més nivell. També hi seran el mateix tècnic, Òscar Gallego, i Joan Toledo.


Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: Hi va haver una possibilitat de cobrir una renuncia i ens va semblar una bona oportunitat. Potrser en Roman i l’Arashbir haurien de jugar a terecra, però bé, es ho hem repensat i ho tirem endavant.

El Divisió d’Honor continua amb el trio format per Diogo Pinho, Marc Caymel i Arnau Roca. Jugaran EL subgrup 2B, contra l’Eivissa, el Son Caldera mallorquí, el Mataró i els recent ascendits Olesa i Esparraguera, seguint el mateix format adaptat a la pandèmia de la temporada passada. L’inici de la lliga a la Divisió d’Honor està previst per principis d’octubre i l’equip afronta el curs sense obsessionar-se amb l’ascens a Superdivisió.

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: Pensem que l’objectiu continua sent salvar la categoria, després, doncs si com l’any passat ens trobem a una fase d’ascens i sense que ens obsessioni podem tirar-ho endavant i pugem, el club està preparat estructuralment i econòmicament preparat per afrontar-ho.

De la seva banda l’equip de Primera jugarà al subgrup 4B contra el Sabadell, l’Hospitalet, el cassà de la selva, el Figueres i La Bisbal, i ho farà amb els habituals Oriol Puigmal, Sergi Bahí, Victor Flores i amb una novetat: el retorn de Jordi Dot, que torna al club després de la seva estada al Vic de la Divisió d’Honor.

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: És important el retorn d’en Jordi Dot, per aquest equip de Primera i inclòs pot jugar al de Divisió d’Honor.

L’equip de Tercera el continuaran defensant Edu Coba, Dani Pons, Àlex Nogué i Jordi Tur.

El Club Tennis Taula Olot està, aquests dies, ultimant els preparatius per la celebració del tercer Open Ciutat d’Olot, obert a esportistes federats i clubs i que es disputarà el 18 de setembre i es jugarà en les categories absoluta, catalana i infantil. Possiblement comptarà amb algun palista de nivell.

Xevi Sellas, vicepresident CTT Olot: Possiblement tindrem participants de nivell català importants. Portem un bon ritme d’inscripcions. I ja et dic, algun dels millors jugadors del tennis taula català pot ser que hi siguin, a Olot.

x