El Petit de Cal Eril i la seva força gravitacional arriben al Planestiueja’t

El Petit de Cal Eril serà la nova proposta que portarà el festival Planestiueja’t aquest dissabte. El quintet liderat per Joan Pons ja s’ha fet un lloc a l’escena musical catalana i arriba a les Planes d’Hostoles amb el seu nou disc construint-se lentament.


La música d’El Petit de Cal Eril travessa el cosmos per generar al seu voltant una força gravitacional imparable. El repertori que es podrà veure a les Planes constarà de temes del seu últim treball, Energia Fosca, presentat el 2019, i alguns singles del seu últim disc, que es presentarà a la tardor.

L’actuació del Petit de Cal Eril serà el penúltim concert que passa pel Planestiueja’t, després de Roger Mas i abans de Monica Green, que tancarà el festival el proper cap de setmana. El concert, serà a la pista poliesportiva del municipi a les 10 de la nit.