Adrià Moreno no ha desaprofitat la oportunitat que li ha donat el Burgos

Adrià Moreno va rebre la oferta d’un equip UCI Pro Continental, el Burgos BH, set dies abans de començar la Volta a Portugal. Va deixar per un dies el seu equip, el Team Vorarlberg, per aprofitar una oportunitat que no es dona cada dia: fer d’stagiere a un equip de  més nivell.


Adrià Moreno, ciclista del Team Vorarlberg: “És una oportunitat que havia d’aprofitar. Molts corredors volen anar a la Volta a Portugal. Necessitaven un corredor i vaig aprofitar l’oferta”.

Adrià Moreno va fer, a més, una gran prova. Va finalitzar entre els deu primers en dues etapes i va ser 13è a la general, sent el millor corredor de l’equip. Li van donar llibertat i ho va aprofitar. Era la primera cursa de deu dies que feia.

Adrià Moreno, ciclista del Team Vorarlberg: “Era una cursa de deu dies. Mai ho havia fet però ho vaig solventar molt bé”.

El ciclista olotí va poder, també, compartir experiència amb una altre corredor de la comarca Alex Molenaar, amb qui entrena de vegades.

Adrià Moreno, ciclista del Team Vorarlberg: “Va ser molt guai anar amb l’Alex, compartir amb ell l’experiència, ja que entrenem junts moltes vegades”.

Ara l’Adrià continua entrenat esperant algunes curses per fer amb el Team Vorarlberg: mentrestant es va mantenint a l’expectativa, de si finalment el Burgos compten amb ell o no la temporada que ve.

Adrià Moreno, ciclista del Team Vorarlberg: “Pinta bé, van quedar satisfets. Esperaran al final de la Vuelta”.

El cas, però, és que ara sí, la motivació d’Adrià moreno està pels núvols.

 

x