L’Olot i el Nàstic es tornaran a enfrontar amb una finalitat solidària (ds. 18.30)

Joan Agustí, president de la UE Olot: “El futbol social i sostenible que defensem serveix per iniciatives com aquesta. El futbol serveix per ajudar i per ser solidari, segons el model que defensem”.


La Unió Esportiva Olot torna a organitzar de la mà de Càritas Garrotxa un partit solidari on tots els beneficis aniran destinats a l’entitat. Novament el Nàstic de Tarragona serà el rival de l’equip garrotxí, que ja fa 10 anys que col·labora activament amb l’entitat i ara, ni la pandèmia ha pogut frenar aquesta vinculació, ens el contrari.

Carles Oller, president de Càritas Garrotxa: “Hauria sigut una situació ben entenible que el club, davant d’aquesta situació, es desdigués de les col·laboracions, ja que segur que tenen altres preocupacions. No ha estat així, al contrari, han aprofitat l’avinentesa per fer-s’hi encara més. Estem molta agraïts”.  

A partir de les 18.30h, l’equip d’Albert Carbó rebrà al Nàstic de Tarragona de Raül Agné en el partit més especial de la pretemporada per al club garrotxí. Una festa solidària en la qual tota la recaptació anirà destinada integrament a Càritas Garrotxa i a la seva tasca social, més necessària que mai en el context actual. Les entrades, en forma de donatiu, costaran 5€ per socis i 10€ per no socis en una cita molt interessant davant d’un Primera RFEF amb ex jugadors de l’Olot, com Pedro del Campo, a les seves files.