Playback musical a la piscina municipal d’Olot amb `Balmes que no t’hi fixis´

‘Balmes que no t’hi fixis´ ha estat el grup encarregat de musicar el matí a la piscina municipal d’Olot. Una actuació gratuïta de playback que ha presentat grans temes de tots els temps, però sobretot dels anys 50, 60 i 70.


Joan Danés Gifre, coordinador activitats piscina municipal Olot: “Doncs ja fa un parell d’anys que avisem a la gent que si volen venir actuar aquí els hi muntem l’escenari. I tot el públic que tenim, que al matí és una mica gran estan molt contents. i ja veieu és un èxit, molta gent ha vingut.”

Un grup que està format per 7 persones, totes elles usuàries de la Piscina Municipal d’Olot. Els espectadors estaven molt contents de poder gaudir de l’actuació a la piscina municipal d’Olot.

Dolors Ros: “És igual que sigui karaoke, que sigui algú en directe, que soni música de fons, etc. quan fem gimnastica o nedem en comptes de molestar aixeca l’ànim.I en aquestes èpoques tan dures que passem tots ens pot ajudar.”

Un concert que ha permès que els usuaris poguessin refrescar-se alhora que gaudien de l’espectacle.

x