El Petit de Cal Eril presenta l’àlbum `Energia Fosca´ al festival Planestiueja’t

La música d’El Petit de Cal Eril ha arribat al festival Planestiueja’t, el festival d’estiu de la Garrotxa que ja encara la recta final de la programació. El Petit de Cal Eril ha estat el penúltim concert i ha permès als assistents escoltar el disc ‘Energia Fosca´. Per el grup, ha estat dels últims concerts de la gira abans que presentin el pròxim disc al setembre.


Joan Pons, artista: “És dels últims concerts que fem amb aquest disc perquè ara al setembre ja treiem el pròxim i són aquests moments de trànsit perquè ara ja comencem a tocar cançons noves.”

El quintet liderat per Joan Pons ha esdevingut un grup referent de la música del panorama català amb pocs anys. L’àlbum que porta com a títol `Energia Fosca´ es va presentar el 2019 i ha estat tot un èxit.

Joan Pons, artista: “Un dia vaig sentir aquest concepte per la ràdio i a mi sempre m’ha agradat la física quàntica i tots aquests conceptes que em costen d’entendre i de conèixer. I és un concepte que vaig trobar molt poètic i alhora molt immens. Vaig pensar que seria un bon títol per les cançons que tenim.”

La setmana que ve serà el torn de l’últim concert del festival Planestiueja’t amb Mònica Green que presenta un nou espectacle amb cançons pròpies i versions que l’han acompanyat durant aquests 30 anys. El concert serà a la pista poliesportiva de les Planes d’Hostoles a les 10 de la nit.

 

x