El santjoanenc Joan Sala explica l’arquitectura esculpida de la seva façana

L’artista de Sant Joan les fonts Joan Sala ha donat a conèixer el significat de l’arquitectura esculpida de la façana de casa seva a través d’una visita guiada. Així doncs, ha proposat un joc als visitants; descobrir les escultures i obres que integren la seva façana i que es troben enmig de les plantes i decoracions.


Joan Sala, artista: “La inspiració aquella de la cantonada és un metge molt bo que em va fer un favor. Com a agraïment el vaig voler fer com a escultura”.

Des de l’Ajuntament han volgut donar a conèixer la figura de l’artista i la seva tasca.

Anna Escarpanter, àrea de cultura Aj. Sant Joan les Fonts: “En Joan Sala és un artista consolidat i molt conegut al poble i a la comarca. La casa parla sola.”

Ha estat una oportunitat de conèixer de primera mà la figura de l’artista així com la tècnica que utilitza principalment, el trencadís. El punt de trobada ha estat el CAP de Sant Joan les Fonts i la visita ha tingut una durada d’una hora. L’activitat ha estat gratuïta, però calia fer una reserva prèvia per tal de controlar l’aforament.

 

 

x