El Team Torrent va deixant petjada: el garrotxí Marcel Pallarès, 5è en puntuació a l’europeu júnior

En ciclisme en pista, aquest cap de setmana un garrotxí s’ha situat entre els millors d’Europa en la prova de puntuació júnior. Es tracta de Marcel Pallarès, que corre ara pel Terrassa però que es va formar a l’Escola de ciclisme de Carles Torrent, amb el Team Torrent, i que va finalitzar cinquè a la prova per punts del campionat continental celebrat a Appeldoorn (Països Baixos) en una cursa en la que es va imposar el txec Milan Kadlec. Pallarès, que ja ha set campió de Catalunya de ruta i campió d’Espanya en persecució per equips, és, sens dubte, un dels valors d’aquesta modalitat esportiva en el futur. Pel que respecte als corredors del Team Torrent, fa uns dies Marc Zafra es va proclamar subcampió d’Espanya de pista en la prova d’eliminació i la quarteta formada per Gerard Cano, Roger Pareta, Ivan Viladric i el mateix Marc Zafra van ser bronze a la persecució per equips.


 

Imatge: RFEC

x