Ferran Massegú: “És realment motivador que la gent de casa aposti per grups locals”

Després de cinc treballs discogràfics i deu anys de carrera amb el seu antic grup, Teràpia de Shock,  el presenc Ferran Massegú va tornar als escenaris l’estiu de l’any passat amb ‘Massa’, el seu nou projecte. Divendres va estar present al programa itinerant ‘A la Fresca’ de la Xarxa de Televisions Locals que es va emetre en directe des de Les Preses.


Ferran Massegú, cantant:Aquest disc el vam treure l’any passat. Estem molt content del resultats i de la rebuda que hem tingut. Evidentment els temps que estem vivint han impedit fer els concerts que volíem fer, però esperem que es recuperi aviat i puguem tornar als escenaris amb normalitat.”

Aquest estiu a la Garrotxa s’ha intentat potenciar els grups de música locals. El Festival Varietats autòctones o el Festival Vallviva són algunes de les propostes on garrotxins vinculats a la música hi han pogut participar.

Ferran Massegú, cantant:És realment motivador que la gent de casa aposti per grups locals i ens sentim molt agraïts. Estaria bé que això s’extrapolés als ajuntaments, a festes més grans…que de vegades sembla que els grups de casa no hi tinguin gaire cabuda. És una cosa que crec que s’hauria d’estimular i potenciar.”

I ara, després d’aquest…comptarem amb algun altre disc l’any vinent?

Ferran Massegú, cantant: Després d’aquest disc hem seguit composant. De fet, som un grup que no parem mai de treballar. Estem preparant el material i en breus entrarem ja a l’estudi per gravar. No sabem si unes cançons o un disc, ja ho acabarem de veure.” 

x