La UE Olot dona la cara contra el Nàstic i aplega 1.500 euros per Càritas Garrotxa

La Unió Esportiva Olot jugava aquest dissabte el partit solidari a favor de Càritas Garrotxa. Els d’Albert Carbó van donar bona imatge davant un equip de dues categories superiors a ells: el Nàstic de Tarragona. Es va arribar al final de la primera part amb empat a zero en el marcador, amb arribades per part dels dos equips. A la segona va sr quan es va decantar la balança, amb un gol d’Aithami Artiles a pilota aturada que va suposar l’únic gol del partit.


Albert Carbó, entrenador UE Olot: Satisfet de l’actitud que han tingut els jugadors i demostrant del que volem ser aquí a casa. Hem tingut davant un equip dues categories superiors i ens ha exigit molt però repeteixo, l’equip respon, i dona bones sensacions per afrontar el primer partit de lliga d’aquí a dues setmanes.

Albert Batalla, jugador UE Olot: Content per l’actuació individual, però també a nivell d’equip. Davant teníem un equip molt rodat, hem jugat de tu a tu. Portem tres setmanes i ens en queden dues i ja tenim ganes de començar pel que volem lluitar. També necessitem aquests partit per agafar més gasolina, avui mateix sens ha notat una mica més cansats a partir del minut 70, però bé, arribarem pel principi de lliga.

Un Olot-Nàstic que era el partit solidari en favor de Càritas Garrotxa, un duel que va aconseguir aplegar 1.500 euros per l’entitat olotina. Ahir diumenge, la Unió Esportiva Olot també va jugar un amistós a Sant Privat que va acabar amb victòria per 0 gols a 5.

x