La gent dels pobles agraeix la descentralització dels punts de vacunació

Els Hostalets d’en Bas i Besalú han obert punts de vacunació. Avui els veïns de la Vall d’en Bas, Sant Feliu de Pallerols i les Planes d’Hostoles es poden anar a vacunar al local social dels Hostalets. S’ha habilitat un punt de vacunació de la Covid-19, que igual que Sant Joan les Fonts pertany a la Fundació Hospital d’Olot. A Besalú, en canvi, ahir l’Institut Català de la Salut va obrir també un punt de vacunació. Aquest fet fa que es descentralitzin els punts de vacunació i ajuda a evitar les aglomeracions.

Maria Domenech: “Vaig pensar vacunar-me a Olot, però una amiga va anar i em va dir que hi havia molta gent i que havia de fer molta cua. I vaig esperar a demanar hora i em va sortir aquí al cap als Hostalets. Vaig decidir venir aquí per comoditat més que res.”

Albert Sansó: “A mi em sembla bé perquè la gent que estem més lluny d’Olot podem arribar més fàcilment i és una manera que la gent es vacuni més i ho faci més.”

Malgrat que les vacunacions s’han alentit per les vacances i una certa relaxació, els sanitaris no s’aturen i remarquen la importància de vacunar-se per prevenir els efectes de la COVID-19.