Torna la festa del barri del Nucli Antic d’Olot aquest dissabte

El Santo Negro i la Mireia tornaran a ballar al centre d’Olot. Serà aquest dissabte a les 11 del matí, amb la festa major del Nucli Antic de la capital. Això sí, amb tot un plegat de canvis i amb restriccions covid.

Josep Esparraguera, membre de l’Associació de veïns del Nucli Antic:”Abans fèiem un concurs de dibuix i ara només distraurem la mainada amb un concert…és la forma en la que nosaltres hem fet aquests canvis per gaudir de la festa igualment”.

A diferència d’altres anys, tots els actes tindran lloc a la plaça Campdenmàs, que té una capacitat per aproximadament 300 persones.

A la tarda, els gegants tornaran a ballar i seguidament es podrà gaudir d’una interpretació de Sardanes a càrrec de la Orquestra Osona.  Després, el grup Blue Moon amenitzarà l’últim dia de festes amb música fins ben tocat el vespre.

El que aquest any no es pot fer és la tradicional botifarrada popular, on es feien més d’un miler d’entrepans.

Josep Esparraguera, membre de l’Associació de veïns del Nucli Antic: “La llàstima es que no es puguin fer tots els actes. Ja se sap, les coses van així. Esperem que aviat s’acabi i puguem tornar-ho a repetir. Era la gran il·lusió de veure tanta gent i que tothom sortia d’aquí content.”

Així doncs la festa del barri retorna, després que l’any passat s’hagués hagut de suspendre. Torna però, amb el desig de tornar a gaudir de les festes de sempre.