Encarna Sánchez, usuària piscina municipal: “No és un capritx per a nosaltres la piscina coberta, la volem perquè els metges ens ho recomanen per a la nostra salut. I ha de ser un servei públic”

Encarna Sánchez, representant del col·lectiu majors 60 anys usuaris piscina municipal: Van dient que sí que sí i és que no, que no. Deien que ja estava punt i ara ens diuen que ja tenen el projecte. On tenen el projecte? Ningú l’ha vist.

Aquesta és la resposta que un veïna d’Olot assegura haver rebut per part de l’equip de govern a l’Ajuntament d’Olot respecte la construcció d’una piscina coberta. Aquesta instal·lació és una reclamació històrica a la ciutat, que tot i tenir una piscina municipal, aquesta és descoberta i només se’n pot fer ús uns pocs mesos durant l’any. L’Encarna i un grup de gent usuaris de la piscina municipal han fet un vídeo per pressionar l’inici de la construcció d’una piscina, que, asseguren, que no volen per luxe sinó per qüestions de salut.

Encarna Sánchez, representant del col·lectiu majors 60 anys usuaris piscina municipal: La gestió de la piscina que tenim, tot el personal que hi treballa… és perfecte. Però demanem que això duri tot l’any. No és un capritx per a nosaltres la piscina coberta, la volem perquè els metges ens ho recomanen per a la nostra salut.

A la vegada, reclamen un servei que defensen que haurien de poder tenir de manera pública i no privada, com està passant en aquests moments a la capital garrotxina.

Encarna Sánchez, representant del col·lectiu majors 60 anys usuaris piscina municipal: Jo, com tots els que hem fet el vídeo, demanem que poder anar a la piscina sigui un servei públic, municipal.

L’equip de govern a l’Ajuntament d’Olot asseguren que estan acabant de definir quins usos haurà de tenir l’equipament: es situarà al costat de l’actual piscina, a l’aparcament de sorra, i servirà, principalment, per l’aprenentatge de la natació, natació per a hàbits saludables i activitats dirigides. En els propers mesos està previst l’inici de redacció del projecte.

Aniol Sellabona, regidor esports Aj. Olot: No puc estar més d’acord amb la demanada que realitzen aquests veïns i usuaris de la piscina municipal. Nosaltres treballem perquè al 2022 comencin les obres a la piscina municipal coberta i després veurem els terminis d’execució. Però nosaltres esperem que durant aquest mandat la piscina municipal coberta sigui una realitat. 

Des de l’equip de govern asseguren que aquest és un dels objectius del mandat, i que s’ha retardat uns mesos perquè el consistori ha volgut dedicar més temps i recursos al problemes del dia a dia generats per la pandèmia.

 

 

 

 

x