Una ràpida tempesta deixa més de 50 mm en mitja hora a Olot

Una forta tempesta ràpida i generosa, va deixar 52,7 litres per m2 en tan sols 30 minuts, segons les dades de l’estació automàtica d’Olot, situada al costat de l’Hospital. En alguns carrers, com l’Avinguda Reis Catòlics o l’Avinguda Girona, van desaparèixer les voreres i es van convertir en autèntics rius.

https://twitter.com/manelsersol/status/1430559402000531459

Els Bombers van rebre prop d’una quinzena d’avisos relacionats amb la tempesta, per inundació de baixos i garatges i caiguda de branques i arbres. La Policia Municipal i la Brigada també van haver d’actuar en diferents punts de la ciutat.

Per veure la magnitud de la tempesta a Olot, la Vall d’en Bas, només a tres o quatre kilòmetres de la capital, va registrar ahir a la tarda també, només 2 litres per m2.

x