Torna la botiga al carrer amb un format adaptat a la pandèmia

Cap de setmana de descomptes a la capital garrotxina. Des d’aquest divendres i fins demà dissabte, torna la botiga al carrer d’estiu. L’associació de comerciants d’Olot torna a apostar per aquesta iniciativa d’impuls al comerç olotí que s’ha convertit ja en un clàssic de cada final de temporada.

Enguany, s’ha intentat portar a terme de la manera més semblant possible a edicions anteriors, però adaptada a les mesures sanitàries. Enguany, hi participen prop d’una cinquantena d’establiments.

Es garantirà la distància de seguretat tant a l’exterior com a l’interior dels locals així com entre els establiments participants. Serà obligatori l’ús de mascareta i gel hidroalcohòlic i el cobrament i entrega dels productes es realitzarà a l’interior de cada establiment per regular i gestionar les possibles aglomeracions de persones.

A més a més i com a novetat d’aquesta edició, algunes parades del Mercat d’Olot també oferiran les seves ofertes de 2×1.

 

x