Conclou la 39a edició de l’Ésdansa amb gairebé totes les entrades exhaurides

La 39a edició del festival de dansa d’arrel tradicional Ésdansa ha conclòs aquest diumenge amb gairebé la totalitat d’entrades exhaurides durant els cinc dies que ha durat l’esdeveniment. Per tancar el festival s’ha proposat un espectacle-experiència al Parc de Pedra Tosca per posar en valor el paisatge de les Preses i s’ha pogut viure una versió renovada de la Festa al Parc, que es va viure íntegrament amb auriculars.


Núria Feixas, directora ÉsDansa: Jo penso que ha anat molt bé. El públic ha reaccionat molt bé. Gairebé a tots els espectacles hi ha hagut les entrades exhaurides.

L’organització també ha celebrat que la participació ha superat les expectatives que tenia en un principi. Un dels actes més destacats sense cap mena de dubte va ser el celebrat divendres al recinte Ésdansa anomenat Leira. Un exemple de la nova creació de la dansa d’arrel i un espectacle nominat a dos premis MAX. El primer al millor espectacle de dansa i el segon al millor intèrpret ballarí per Ivan Villar.

Jaime Pablo Díaz, director de la compañía Nova Galega de Danza: Un trabajo que viene de un recuerdo de mi infancia. Trabajamos y nos acercamos un poco a lo que es el trabajo dentro del campo y lo rural.

També cal remarcar la consoildació dels campus Ésdansa’t i Petit Ésdansa’t que en aquesta edició han deixat amb ganes de més als participants en un any on la presencialitat ha sigut un dels objectius principals del festival. L’organització ha confessat que ja està pensant en com celebrar la propera edició, la número 40.

Núria Feixas, directora ÉsDansa: El regal més gran que podem tenir és recuperar tot el volum de programació que teníem fa dos anys.

x