Una edició especial i “més fluixa” de la Botiga al Carrer omple els carrers del centre d’Olot

Anna Planella, presidenta de l’Associació de Comerciants d’Olot: El divendres va anar molt bé. Hi havia molta gent i amb ganes de comprar. El dissabte a partir de les 7 ha sortit la gent. Una edició una mica més fluixeta que les altres, s’ha de ser realista.

D’aquesta manera definia l’Associació de Comerciants d’Olot l’edició d’enguany de la Botiga al Carrer, que va omplir els carrers del centre d’Olot divendres a la tarda i dissabte. Una edició especial i adaptada a les mesures dictades pel Procicat, com ara un màxim de dues taules a l’exterior de la botiga. Una cinquantena d’establiments es van adherir a la iniciativa, que coincideix amb el final de la campanya de rebaixes periòdiques i serveix per posar el punt final a aquests períodes d’ofertes especials.

Joan Jordana, propietari de la botiga No-Res: Estem contents. La cosa està molt animada i no ens ho esperàvem.

Marta Aubach, comerciant de Calçats Morató: Aquest any hi ha més gent, més alegria i més moviment.

En tot cas, també els hem preguntat a la població sobre la seva valoració d’aquesta especial edició de la Botiga al Carrer. Les opinions, variades.

Mireia Ayats: La gent ha voltat molt, però les botigues no han pogut parar molt a fora i això fa que no t’entrin tantes ganes de comprar.

Ahlem Bris: M’ha semblat molt bé. Ha incrementat l’economia dels petits comerços.

L’Associació de Comerciants ja està començant a plantejar com serà la propera iniciativa, l’ACOLOR.

x