Mónica Green tanca el festival Planestiueja’t amb una bona valoració

Mónica Green ha estat l’artista encarregada de posar punt final a l’edició 2021 del festival Planestiueja’t, el festival d’estiu de la Garrotxa. La cantant ha portat el soul i el blues a les Planes d’Hostoles i ha protagonitzat una vetllada plena d’emocions.

Mónica Green, artista: “Este es un honor enorme para mí porque es la primera vez que estoy aquí y tengo muchas ganas de cantar y disfrutar con el público porque es imposible estar en este maravilloso sitio y no pasárnoslo pipa.”

La cantant estat-unidenca Mónica Green ha presentat el seu nou espectacle amb temes propis i versions. Des de l’organització estan contents per la participació d’enguany malgrat que ha estat una previsió incerta per les restriccions i la cinquena onada de COVID-19.

 Eduard Llorà, alcalde de les Planes d’Hostoles: “Al final han vingut unes 4.500 persones, per tant una mica més que la previsió inicial que teníem. Unes bones dades. Però bé sí que és cert que en algun concert que venien unes 300 persones potser ens han vingut unes 50 menys que en altres edicions. També molt influïts per aquestes notícies de la COVID que van sorgir el mes de juliol i va desincentivar a gent que sortíssim i que vinguessin a festivals com el nostre.”

Una edició carregada de bona música i grans emocions. Des de l’organització del festival ja estan rumiant els artistes que conformaran la pròxima edició perquè l’estiu 2022 vingui carregat de grans músics.

x