Es col·lapsa al primer dia el web per adquirir les entrades per les Festes del Tura 2021

Primer dia de venda d’entrades gratuïtes pels espectacles de les Festes del Tura. Aquest dilluns a les 10 del matí s’ha obert el termini per reservar els tiquets per als actes de faràndula i els espectacles familiars i a les 10 puntualment, també s’han vist les primeres incidències. El portal ha caigut diverses vegades des del primer moment. El botó de reservar no funcionava o simplement no es podia accedir al web. Les reaccions d’alguns olotins i olotines no s’han fet esperar, amb queixes a través de les xarxes socials.

En qüestió de poc menys d’una hora, les entrades per al ball de gegants, nans i cavallets, el seguici, el bateig del nou gegant del Faràndula Ràcing  i els dos espectacles familiars, han quedat exhaurides.