El programa Reempresa garanteix el relleu d’una dotzena de negocis gironins

En Josep Colomer és el propietari de La Casa Blava des del 2019, però aquest comerç històric en fa 65 que va obrir, al Nucli Antic d’Olot. El programa Reempresa, que posa en contacte persones que volen vendre un negoci i emprenedors interessats en comprar-ne, ha permès trobar un relleu.

Josep Colomer, gerent La Casa Blava: “Estem contents perquè era una botiga que anava a tancar, i gràcies al meu equip, a la meva germana i a la gent que m’ha acompanyat, hem pogut tirar-ho endavant.”

Des del gener, i malgrat la crisi del COVID, aquest servei liderat  per la Fundació Autoocupació i la patronal Cecot, amb la col·laboració d’organismes públics com la Diputació de Girona, ha evitat el tancament d’una dotzena de negocis de la demarcació que es trobaven en una situació similar.

Jordi Llens, Consultor de Reempesa a la província de Girona: “Estem parlant sempre de microempreses, petits negocis de tota la vida, del sector hosteler, negoci de barri… que són benvinguts en cas que es trobin en aquesta situació de cessió futura.”

Jordi Llens, Consultor de Reempesa a la província de Girona: “Jo n’estic content, amb la Casa Blava vam tenir contacte i també en un altre producte que buscava vendre, estic content de l’acompanyament que vaig tenir.”

A Olot mateix, també hi ha altres casos d’èxit, com el d’una botiga de mobles o una pizzeria que fa poc que han canviat de mans. L’accés al programa és gratuït i a la capital garrotxina està centralitzat a les oficines de Dinàmig.

Jordi Llens, Consultor de Reempesa a la província de Girona: “A l’Àrea d’Emprenedoria de Dinàmig tenim aquest servei a disposició, que coordinat conjuntament amb mi, podem donar aquest servei als que vulguin traspassar-s’ho i també emprenedors a qui podem ajudar, encara que no tinguem el tipus de negoci que busquen en cartera, a fer un pla d’empresa, capitalitzar l’atur…”El programa Reempresa garanteix en relleu d’una dotzena de negocis gironins

Els diferents organismes implicats en el projecte preveuen evitar el tancament d’una quinzena de negocis a la demarcació.

 

x