Enric Vallès reforça el mig del camp de la UE Olot

La Unió Esportiva Olot ha confirmat aquesta tarda una nova incorporació per aquesta temporada. Es tracta del migcampista Enric Vallès, de 31 anys, que torna a l’Olot després de l’etapa viscuda, també a tercera, la temporada 2012-2013. Amb l’Olot hi va jugar 23 partits i va marcar 4 gols. Després d’uns anys jugant a la Primera Divisió noruega, amb el Sandefjord, torna a Olot per aportar experiència i reforçar el mig del camp. Vallès, nascut a Puig-reig, es va formar al Barça, a La Masia, abans de passar pel Breda holandès i al Birmingham, aquest darrer de la Premier League. També ha jugat a la UE Cornellà i al CE Manresa. Segons explica el club, el jugador ja s’ha entrenat amb el grup aquesta mateixa tarda i està preparat per competir.

 

Foto: UEO

x