Les simultànies, el Campionat Popular i el Campionat Actiu: un setembre carregat de cites pel Club Escacs Olot

Si hi ha un club a la ciutat que celebra, i molt, la tornada a les partides i a una mica de competició és el Club Escacs Olot. Arriben les Festes del Tura i a diferència de l’any passat l’entitat olotina enguany sí podrà celebrar dos actes icònics pels aficionats als escacs.

Dissabte cinc de setembre, tothom qui ho vulgui, de manera gratuïta, podrà enfrontar-se al Gran Mestre i jugador del club, Levan Aronshidze, a les diverses partides simultànies que disputarà a partir de les cinc de la tarda al Firal.

Miquel Canal, Club Escacs Olot: Es trobaran unes cadires buides amb un taulell d’escacs a davant i al¡altre cantí hi haurà el Gran Mestre que anirà jugant totes les partides, 30 o 40 taulers.

Dos dies més tard, el dimarts set, també a les cinc de la tarda, el club realitzarà la sisena edició del campionat Popular de Festes del Tura.

Miquel Canal, Club Escacs Olot: També serà al Firal, a les 5 de la tarda, obert a tothom i amb inscripció gratuïta. La gent que s’hi vulgui apuntar ha d’arribar un quart d’hora abans, per fer el sorteig, i es començarà a jugar.

Dos actes i una gran oportunitat, doncs, per a tots aquells amants del escacs i per a totes aquelles persones menys avesades a aquesta disciplina.

El club, d’altra banda, ha obert les inscripcions pel Campionat Actiu d’Olot, reservat per a federats, i que es durà a terme al pavelló municipal d’esports el dia 19 de setembre, amb un límit de 100 participants.

x