Nous llums al pavelló municipal d’esports i millores a la pista d’atletisme en les properes setmanes

Tot i que l’esport pràcticament mai s’atura, arribats gairebé al mes de setembre, són molts els esportistes que tornaran a fer ús de les instal·lacions municipals. Al pavelló 1 s’hi han instal·lat 40 llums nous de let que permetran una millor visió a l’hora de practicar hoquei o patinatge a més d’estalviar 17.000 quilowatt hora a l’any.

Aniol Sellabona, regidor d’esports Aj. Olot: Tenim millor il·luminació per dur-hi a terme entrenaments i partits i ens suposarà un estalvi significatiu durant l’any.

L’actuació ha tingut un cost de 18.000 euros, 7.000 dels quals els ha subvencionat la Diputació de Girona.

D’altra banda, es té previst que en les properes setmanes es posi en marxa una de les actuacions més importants mai fetes a la pista d’atletisme. Concretament es canviarà part del tartan, els carrils més propers a la corda, que amb el pas del temps han anat quedant deteriorats.

Aniol Sellabona, regidor d’esports Aj. Olot: El que hem decidit és començar afrontar una part d’aquesta reparació, no serà total, de totes els carrils, però afrontarem una reparació important dels carrils més utilitzats.

Els esportistes podran continuar fent entrenaments, tot i que no podran fer ús dels carrils centrals. Es té previst que les millores acabin a mitjan d’octubre. L’obra té un cost de 46.000 euros i 25.000 dels quals, també els ha subvencionat la Diputació de Girona.

x