Sant Feliu de Pallerols presenta ‘Dibuixos fets en temps de confinament´

L’exposició `Dibuixos fets en temps de confinament´ de Glòria Colomer Rodà s’ha inaugurat a la capella del Roser de Sant Feliu de Pallerols. Unes il·lustracions sorgides en el confinament.

Glòria Colomer, il·lustradora: “A mi sempre m’ha agradat molt dibuixar les coses que sento, és una manera d’expressar-me. Els dibuixos aquests els vaig començar a fer el tercer dia de confinament que ja no sabia com posar-m’hi i estava cansada. Els vaig anar penjant a l’estat de Whatsapp. El mossèn del poble els va veure i va dir que estaria bé que poguéssim fer una exposició.  I ja vaig continuar cada dia un dibuix. I ja vaig pensar que tindríem material de sobres al final.”

Es tracten d’unes il·lustracions que estan plenes de les sensacions del confinament. Així doncs, representen situacions fruit de les emocions i por de la incertesa, així com altres més esperançadors i optimistes.

Glòria Colomer, il·lustradora: “N’he hagut que escollir només uns quants, en tinc masses per posar aquí. He escollit només els que reflecteixen situacions que ens poden haver passat a tots. Els que són més personals aquests no els he posat.”

L’exposició es pot visitar els dijous i divendres de 18 a 20 h i els caps de setmana d’11 a 13 h i de 18 a 20 h. Estarà disponible fins al dia 5 de setembre.