Valoració positiva del turisme a la Garrotxa aquesta temporada d’estiu

La fi de la temporada d’estiu s’acosta i l’ocupació turística de la comarca ha estat molt positiva. Des de l’Associació Garrotxa Rural remarquen que estan contents de l’afluència turística de la comarca els mesos de juliol i agost.

Fèlix Castanyer, president Associació Garrotxa Rural: “Bé aquest estiu el tema del turisme rural realment ha estat un producte sol·licitat I s’ha estat treballant i s’ha estat treballant bé dintre de totes les perspectives.  El prototip de turista que tenim a la Garrotxa és molt local”

El prototip de turista que arriba a la Garrotxa està molt consolidat, majoritàriament de Catalunya. Sobretot, àrea metropolitana de Barcelona. Així doncs, les limitacions geogràfiques de la COVID-19 han afectat en poca mesura a la comarca.

Fèlix Castanyer, president Associació Garrotxa Rural: “Creiem que aquest turisme local aguantarà i és per quedar-se. Sempre ha estat un client que ens ha visitat i han vist que és un producte molt bo, que hi ha moltes coses a fer a la Garrotxa i que és garantia. Sí que potser quan la gent torni a viatjar més en pot afluixar una mica, però creiem que queda una temporada llarga perquè la gent vingui a la Garrotxa i gaudeixi del nostre entorn.”

Ara toca cuidar el territori i fomentar la comarca perquè durant la temporada d’hivern segueixi arribant turisme que s’interessi per la naturalesa el comerç i la gastronomia de la Garrotxa. Però sobretot, que sigui sostenible i saludable.