El CPA Olot, sense barraques i en plena campanya per poder anar al mundial

Són varies les entitats esportives d’Olot que tenen com a fonts d’ingressos importants les barraques durant les Festes del Tura, i aquestes, seran les segones festes d’Olot sense barraques.

Una de les entitats que ho està patint és el Club Patinatge Artístic Olot, que es troba novament davant el repte d’aconseguir finançament per viatjar a Paraguai al mundial i que no compten amb aquesta possibilitat de guanyar diners. Des del club entenen la difícil decisió que ha hagut de tornar a prendre l’ajuntament donades les circumstancies i esperen que aquestes siguin, definitivament, les últimes Festes del Tura sense barraques.

Josep Sagués, president CPA Olot: Penseu que per a nosaltres les barraques són la font d’ingrés més important que tenim i aquest serà el segon any que no les podem fer. I igual que nosaltres, a moltes altres entitats, això ens tocarà molt fort les butxaques.

Des de fa dies el club està immers en una nova campanya per aplegar els entre 45 i 48.000 euros que calculen que els costarà al primer equip participar al mundial de l’octubre. Estan contents de la resposta de les empreses de la comarca i s’han sorprès de la col·laboració d’empreses de la resta de la demarcació.

Josep Sagués, president CPA Olot: Sabem que venim d’un any difícil però les empreses de la Garrotxa estan tenint la sensibilitat amb el patinatge i les ganes de donar-nos un cop de mà. També ens ha sorprès, moltíssim, però, que moltes empreses de la demarcació ens estiguin donant suport. Aquest any serem l’únic equip de la demarcació gironina que estarem al mundial i segurament ha ajudat que aquest cop el cap de mà hagi vingut tot més cap a nosaltres.

Des del club són conscients, però, que encara necessiten molts diners i és per això que continuen fent crida a través de les xarxes socials. Tothom qui vulgui aportar el seu granet de sorra poden trobar informació al web del club (cpaolot.cat)

 

Diumenge, el festival de Festes del Tura

Per sort, però, amb el que sí podrà comptar el Club Patinatge Artístic Olot és amb el Festival de Patinatge de Festes del Tura. El club oferirà dues sessions el diumenge 5 de setembre per poder veure els balls dels diversos equips i patinadores i per donar un impuls de cara a participar al mundial. Els qui encara no hagi fet poden recollir les seves entrades al despatx del club, al pavelló municipal d’esports, aquest dijous entre dos quarts de set de la tarda i les vuit del vespre. En el festival dut a terme el mes de juny hi van passar unes 800 persones i el club espera que l’aforament sigui similar. Tot i que no està confirmat és possible que entre els balls hi hagi alguna sorpresa.

Josep Sagués, president CPA Olot: L’adrecem sobretot a les famílies, un festival casolà. Seran dues sessions: una a les cinc de la tarda i l’altre a dos quarts de vuit. I es podrà gaudir del que vam veure al juny una mica millorat fins i tot.

 

x