La Secció Dramàtica d’Els Catòlics participa a la Mostra Nacional de teatre amateur

L’obra ‘El Crèdit’, de la Secció Dramàtica del Centre Catòlic d’Olot, està d’enhorabona. Ha estat escollida per participar a Itinera, Mostra Nacional de teatre amateur, que organitza la Federació de grups amateurs de teatre de Catalunya. L’obra, es podrà veure el pròxim dia 16 d’octubre a Campdevànol.

Ferran Vallespir, Secció Dramàtica del Centre Catòlic d’Olot: “Durant tres setmanes tindrem tres grups que actuaran al nostre teatre representant aquesta mostra. Nosaltres també hi participem amb l’obra ‘El Crèdit’.”

La Mostra Itinera, portarà al teatre dels Catòlics d’Olot a la companyia Maçateatre d’Arbucies amb l’obra ‘SOS’ el dia 18 de setembre a les 19’30h, la companyia El Coverol de Les Franqueses del Vallès amb l’obra ‘Impasse, sense eixida’ el dia 25 de setembre a les 19 h i la companyia Sol Solet de Campdevànol amb l’obra ‘Un esperit a la cadira’ el dia 2 d’octubre a les 20 h.

Santi Jou, Secció Dramàtica del Centre Catòlic d’Olot: “La nostra intenció és muntar una mostra de teatre amateur a Olot, que nosaltres no en tenim. Aquest cop no hem pogut escollir les obres però de cares a l’any vinent, la nostra gran il·lusió és muntar una mostra de teatre per Olot.”

x