L’ANC torna a organitzar una mobilització a Barcelona per l’11 de setembre

La diada de Catalunya arriba i des de l’Assemblea Nacional de Catalunya han organitzat una mobilització. Amb el lema `lluitem per la independència´ s’ha planejat una marxa per Barcelona.

Magda Ripoll, coordinadora ANC La Garrotxa: “Aquest any no serà una concentració, serà una mobilització. És a dir, farem una marxa que començarà a plaça Urquinaona i acabarà al Parlament de Catalunya.”

Una mobilització que busca activar el moviment popular per tal de pressionar el front institucional. La ciutadania serà convocada a les quatre i mitja a plaça Urquinaona i l’acte polític començarà a les 18:30 al Parlament. Les intervencions de membres de l’ANC, Òmnium Cultural i l’Associació de Municipis per la Independència seran el que guiaran l’acte.

Magda Ripoll, coordinadora ANC La Garrotxa:  “Nosaltres creiem que més que mai aquest any ha de sortir la foto a tots els medis internacionals de què tot i que els nostres presos polítics han sortit de la presó , la gent es continua mobilitzant i té en el seu pròxim futur la independència de Catalunya.”

Des dels municipis garrotxins s’organitzen busos per tal de facilitat la mobilitat fins a la capital.

Magda Ripoll, coordinadora ANC La Garrotxa:  “Fem uns autocars des d’Olot i des de la comarca que sortiran de diferents punts de la comarca per poder ajudar a la gent que no agafin el seu cotxe perquè es pot preveure que hi haurà embussos.”

L’ANC remarca que en tot moment es compliran les restriccions i mesures per tal de garantir que la jornada sigui segura.

x