Mas Claperol posa a la venda un lot de formatges sostenible

Mas Claperol elabora iogurts i formatges manera artesanal, sense colorants, conservants, aromes ni llet en pols. Han decidit innovar i apostar per treure al mercat un lot de formatges sostenible. Envasat sols amb plàstic biodegradable i cartó el seu original disseny crida molt l’atenció.


Oriol Domenech, gerent de Mas Claperol: “La idea d’aquest lot la va fer un amic nostre que es diu Lluc Reixach i la idea era fer un lot totalment sense coles, es pot plegar només amb els encaixos que té. I la idea era fer sis formatges diferents tant de cabra, de vaca i ovella. Bé de preu que la gent pogués fer fustes per dinar, sopar o convidar algú i poguessin tastar formatges que no tenen res a veure l’un amb l’altre.

Així doncs, el lot convida a fer un tast de fins a sis formatges diferents per tal de gaudir de formatge d’una gran qualitat i de proximitat. Apostant per fer formatges originals que no deixen indiferent qui els tasta.

Oriol Domenech, gerent de Mas Claperol: “La idea és dos de vaca que són llet crua i ja els fem, dos d’ovella i dos de cabra. El d’ovella ara l’hem tret nou que és el d’orenga i mel que pot semblar estrany, però ha tingut molt bona rebuda. I l’altre és una quallada làctia amb bany negre que estem fent proves, un fregat amb ratafia, etc. Estem fent proves amb diferents formatges que siguin innovadors i estranys, però alhora que siguin boníssims i tinguin acceptació.”

Des de Mas Claperol segueixen fent proves per elaborar nous productes i ampliar el lot de formatges. De ben segur que ben aviat en trobem de ben originals al mercat.