El retorn de les festes del Tura, als restaurants: bones previsions tot i la incertesa

Aquest és l’aspecte del Firal d’Olot a poques hores del retorn de les festes del Tura. Aquí, es viuran sense concerts ni engalanaments, perquè l’activitat s’ha centralitzat a la Plaça de Braus, el Parc Nou, i la plaça Major. Tot i així, les terrasses del passeig preveuen omplir-se igualment, encara que les reserves han anat a un ritme més lent que d’altres anys. A la resta de la ciutat els restaurants també rebran més clientela, sobretot el cap de setmana però aquesta festa major atípica comença amb alguns dubtes, entre els restauradors i els clients.

Gerard Xifra, President Associació Hostalatge de la Garrotxa: “Incertesa, una cosa rara. La gent s’està adaptant els horaris programats, no sap ben bé i va perduda, a l’interior només podem fer taules de sis i ens volen reservar per deu.”

Els bars i restaurants reconeixen que aquestes festes seran més locals que mai, i confien en les reserves d’última hora per començar amb bon peu la temporada de tardor.

Gerard Xifra, President Associació Hostalatge de la Garrotxa: “Falta veure també el temps com anirà. Si més no, esperem una ocupació millor que el 2020.”

x