Olot Televisió oferirà tres directes per viure les Festes del Tura des de primera fila

Un any més Olot Televisió farà un gran desplegament per apropar les Festes del Tura a tots els garrotxins. De dissabte a dimecres, una part de cada edició de Les Notícies estarà dedicada a la Festa Major d’Olot.

En total s’oferiran tres retransmissions perquè els ciutadans puguin seguir els moments més emblemàtics de la celebració en viu. El primer és el pregó a càrrec de la Unió Esportiva Olot, que es podrà veure en directe a partir de les nou del vespre.

Dimecres, dia de la Mare de Déu del Tura, a partir de les 12h del migdia, Olot Televisió tornarà a ser a peu de plaça per seguir i comentar el ball de Gegants, Nans i Cavallets a càrrec d’experts, protagonistes i organitzadors i des de punts de vista que només es podran veure des d’Olot Televisió.

El tancament de les festes també es podrà viure a través de la pantalla amb la retransmissió en directe de l’espectacle pirotècnic a partir de les 9 del vespre. Tots aquests programes especials, es podran trobar per Internet, a través de qualsevol dispositiu mòbil i tornar-los a veure des del servei OTV a la carta perquè garrotxins i garrotxines que no es trobin aquests dies a la comarca, puguin viure les Festes del Tura des d’arreu del món.

x