La Vall d’en Bas ha acollit la primera jornada de treball del govern català

La Vall d’en Bas ha acollit una jornada de treball on hi han assistit el president de la Generalitat, els consellers, els secretaris generals i la portaveu del govern de la Generalitat. S’hi han tractat temes d’actualitat com l’ampliació de l’aeroport del Prat, els preus elevats de les factures de la llum o l’acord nacional per l’amnistia i l’autodeterminació.


Patricia Plaja, portaveu del govern: “El contingut d’aquesta jornada de treball ha tingut una dinàmica de treball diferent a part de l’emplaçament. Una jornada de treball intensiva encapçalada pel president i que compta amb la presència del vicepresident, consellers, conselleres i secretari general. El president ha traslladat a tots els membres del govern que aquesta legislatura ha de venir marcada per una nova forma de treballar i prendre decisions.”

Durant la jornada, l’entitat Salvem les Valls ha lliurat al president Pere Aragonès un decàleg de raons en contra de la construcció de les variants d’Olot i les Preses i, a favor d’un pla de mobilitat que pacifiqui el trànsit i respongui a l’emergència climàtica.

La jornada de treball es va crear com a mecanisme per evitar les diferències entre Junts i ERC de l’anterior legislatura.

Finalment, la portaveu del govern, Patrícia Plaja, ha comentat que la setmana que ve es donaran més detalls del grup impulsor de l’acord nacional per l’amnistia i l’autodeterminació, que ha de servir per encarar “la negociació més difícil que ha afrontat mai el govern”.

x