Un Olot convincent se situa líder des de la primera jornada gràcies al triomf (3-1) davant del Castelldefels

El fortí olotí s’estrena amb victòria. Triomf merescut i convincent d’un nou Olot a qui no se li pot recriminar res de la primera meitat que va fer. Un Ot Serrano superlatiu al mig del camp, recuperant pilotes i donant joc a l’equip, iniciava el camí del primer gol, que va arribar després d’una centrada de Blázquez que Juanito va enviar incomprensiblement al fons de la seva pròpia porteria.


Un actiu Arranz, que necessita ben poc per crear perill, va enviar un cop de cap al travesser. L’equip garrotxí buscava sentenciar el matx ja en el primer acte. Bigas va ser l’amo de la banda esquerra i va provocar un penal que aquests tres futbolistes volien llançar. Eloi i Arranz li cedien el xut a Xavi Ferrón i el figuerernc, amb indiscutibles galons ja dins del vestuari, no fallaria.

La represa va arribar amb una reacció evident del Castelldefels i un bri de relaxament en un Olot que només va despertar després que els de Miki Carrillo retallessin distàncies. El pistoler Sergi Arranz no va voler esperar ni una jornada a demostrar el per què del seu fitxatge. En una maniobra de killer dins l’àrea i amb una tranquil·litat fruit de l’experiència en el seu hàbitat natural, l’empordanès va fer sortir de dubtes el mig miler de persones que van anar a veure l’Olot guanyar per primera vegada a casa en aquesta nova temporada.

Albert Carbó, entrenador UE Olot: “Volíem encarrilar el partit i hem sortit a fer gol. Sabíem que al Castelldefels no se li pot concedir res i ho hem comprovat a la segona part. No ens podem relaxar. L’equip ha començat bé i l’afició ens ha ajudat. L’objectiu és clar i anem pas a pas”.

Miki Carrllo, entrenador UE Castelldefels: “Han estat dues parts molt diferents. Era molt difícil remuntar un 2-0 però ho hem intentat i hem competit bé a la segona meitat”.

La Unió Esportiva Olot vol ser campiona enguany i tot i que la temporada és molt llarga, des de la jornada 1 l’equip d’Albert Carbó s’ha situat líder en solitari. El cap de setmana vinent, sortida molt complicada al camp del Vilafranca, un altre aspirant a l’ascens, sense Gerard Batalla, que va ser expulsat per doble amonestació, i amb els dubtes d’Eloi, que va marxar lesionat, i Blázquez, tot i que el de Besalú va sortir del terreny de joc, sembla, que només un xic carregat físicament.

x