El CPA Olot celebra les Festes del Tura lluint a casa amb els balls dels seus equips

El Club Patinatge Artístic Olot tornava a la seva pista predilecta per mostrar al públic més fidel els balls dels seus equips. En una jornada on les més menudes es podien lluir davant de pares, mars i aficionats, el festival es va assemblar molt al del mes de juny, es va repetir dues vegades i va comptar amb una bona assistència de públic en les dues sessions tenint en compte les restriccions sanitàries.


Josep Sagués, president CPA Olot: “De cara al Mundial, preparacions com aquesta ens aniran molt bé. A més, és un dia de tots, dedicat a  la gent de casa, i en aquestes circumstàncies, només amb equips de casa. Esperem recuperar la normalitat el més aviat possible”.

Aquest va ser el moment àlgid de la jornada, amb el ball del sènior A, que va sortir ovacionat pel seu públic en una de les proves de foc abans del repte més gran dels darrers anys, el Mundial del Paraguai.